reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

CHP’DE OPERASYON İDDİASI

CHP’DE OPERASYON İDDİASI
Bu haber 05 Kasım 2020 - 14:44 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CHP şimdi de “Operasyon” iddialarıyla çalkalanıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir televizyon programında Millet İttifakı’nın dağıtılması için belli kişilere para verildiği ve parti kurma çalışmalarına destek olunduğunu iddia etti ve isim vermeden Muharrem İnce ile Mustafa Sarıgül’ü eleştirdi. Kılıçdaroğlu’na sosyal medyadan yanıt veren İnce ise “Hangi kanıtınız varsa ortaya koyun” dedi.

CHP’de kavga bitmiyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon programında “Acaba ittifakı dağıtmak için geçmişte ittifakın içinde şöyle ya da böyle yer alan kişilere ayrı parti kurdurtabilir miyiz. Şimdi bu çaba gösteriliyor.” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri partide yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

İNCE VE SARIGÜL’E GÖNDERME

Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon programında Millet İttifakı’nın dağıtılması için belli kişilere para verildiği ve parti kurma çalışmalarına destek olunduğunu iddia etti ve isim vermeden Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül’ü eleştirdi. Gazetecinin “Muharrem İnce’yi kastediyorsunuz?” sorusuna Kılıçdaroğlu, “Sadece o değil. Muharrem bey henüz ayrılmış değil” ifadeleriyle yanıt verdi. Bu kez da Kılıçdaroğlu’na “Mustafa Sarıgül’den mi bahsediyorsunuz?” sorusu soruldu.

Kılıçdaroğlu’nun, Türkiye değişim hareketi’ni partileştirme kararı alan Mustafa Sarıgül ve yeni parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce’yi üstü kapalı olarak hedef alması ana muhalefette yeni bir krize kapı araladı.

ahbr

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA