reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

HEDEFİMİZ BURSA’DA MHP’Lİ KADIN BAŞKANDIR

HEDEFİMİZ BURSA’DA MHP’Lİ KADIN BAŞKANDIR
Bu haber 21 Kasım 2023 - 13:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

MHP Bursa, Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığı (KAÇEP) tarafından düzenlenen kahvaltı programı yoğun bir katılımla Kestel’de gerçekleştirildi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın eşi Nur Büyükataman’ın da katıldığı programa MHP’li kadın üyeler ve çok sayıda davetli de büyük ilgi gösterdi.

Toplantıda konuşan KAÇEP Bursa İl Başkanı Tuba Şentürk, yerel seçimler için MHP Genel Merkezi tarafından belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru sürecinin başlatıldığına dikkat çekerek, ‘’ Bu salondaki her bir kadınımız gerek belediye başkanlığı aday adaylığı gerekse de belediye meclis üyeliği aday adaylığı nezninde 3 hilali temsil edebilecek kabiliyet ve güçtedir. Buna inanıyorum. Bu nedenle bu dönemde kadınlarımızdan rekor sayıda aday adaylığı başvurusu bekliyoruz. En büyük hedefimiz kadınlarımızla birlikte güçlenerek Bursa’da MHP’li kadın başkan adayına belediye başkanlığını kazandırmak olacaktır’’ diye konuştu.

Kadınların hayatın her alanında yer alabilmeleri ve desteğe ihtiyacı olan kadınların desteklenmesinin zorunluluk olduğunu kaydeden Şentürk, ‘’Hepimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin bir neferi olarak kadınlarımızı desteklemek zorundayız. Bu toplumumuza düşen bir görevdir. Toplumda saygın bir fert olan kadınlarımıza ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğunu hatırlatmak bizim görevimizdir’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA