reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

DİLEK DURAK’TAN COŞKULU ADAYLIK AÇIKLAMASI

DİLEK DURAK’TAN COŞKULU ADAYLIK AÇIKLAMASI
Bu haber 27 Mart 2023 - 10:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ekonomist Akademisyen Dr. Dilek Durak bugün İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısı ile Bursa Milletvekili aday adaylığını açıkladı. İşte basın toplantısından detaylar…

Bursa’daki siyasi hareketlilik devam ediyor. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde aday adaylıkları için son günlere girilirken Ekonomist Akademisyen Dr. Dilek Durak İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını açıkladı.

“Bir yanım yaralı, öbür yanım darmadağın.”

Basın açıklamasında Türkiye’nin içerisinde bulunduğu durumu değerlendirerek başlayan Dr. Dilek Durak, “Bir yanım yaralı, öbür yanım darmadağın.” dedi. Türkiye’de vatana artık bir kadın eli değmesi gerektiğinin altını çizen Durak, “Her fırsatta bir “Cennet” olduğunu söylediğimiz ülkemize şöyle bir bakalım. Her tarafından adeta bir cehennem ateşi yükseliyor. Her yanında adeta bir çaresizlik çığlığı atılıyor. Bana soruyorlar, “Nasılsın” diye. Ülkem gibiyim diyorum. Bir yanım enkaz altında ölü, bir yanım selde kayıp. Bir yanım öksüz, öbür yanım yetim. Bir yanım yaralı, öbür yanım darmadağın. Fakat bu böyle devam edemez. Toparlanmamız lazım. Toparlayacak bir el, bir lider lazım. İşte bunun için ben istiyorum ki; artık vatana bir kadın eli değsin. Ben istiyorum ki; memlekete bir kadın zarafeti dokunsun. Ben istiyorum ki; millete bir kadın şefkatiyle bakılsın. Ben istiyorum ki; Anadolu’yu artık bir Ana yönetsin. İşte bunun için, genel başkanı saygın ve cesur bir kadın olan partimizde siyaset yapıyor olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bu İYİ’lik hareketinin bir ferdi olmaktan da onur duyuyorum. Başta, liderimiz Sn. Meral Akşener olmak üzere, partimizin her kademesinde görevler almış çok kıymetli yol arkadaşlarımla, millet ve demokrasi hesabıyla çıkılan bu kutlu seferin zafere ulaşması adına yük almak, omuz vermek, sorumluluk üstlenmek için işte buradayım” diyerek iddialı aday adaylık mesajını verdi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA