reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

İMAMOĞLU’NUN SANDIĞINDA ERDOĞAN BİRİNCİ

İMAMOĞLU’NUN SANDIĞINDA ERDOĞAN BİRİNCİ
Bu haber 15 Mayıs 2023 - 13:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde oyunu kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Erdoğan birinci çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Beylikdüzü’nde bulunan Emin Yükseloğlu Kız Anadolu İmamhatip Lisesi’nde oyunu kullandı.

İmamoğlu’nun da bulunduğu 2224 numaralı sandıkta 316 seçmen oy verdi. Saat 17.00 itibarıyla oy verme işleminin bitmesinin ardından açılan sandıkta 2 oy geçersiz sayılırken, Cumhur ittifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 163, Millet ittifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu 138, Ata ittifakı adayı Sinan Oğan 12, çekilme kararı alan Muharrem İnce ise 1 oy aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA