reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

FETÖ’CÜ KRİZİNDE KILIÇLAR ÇEKİLDİ

FETÖ’CÜ KRİZİNDE KILIÇLAR ÇEKİLDİ
Bu haber 20 Ekim 2020 - 17:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İYİ Partili Ümit Özdağ, İYİ Partili İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu iddiasına Genel Başkan Meral Akşener, “Bunları diyenler yalancıdır” cevabını vermişti. Bunun üzerine açıklama yapan Özdağ, “Operasyon arayanlar son iki kongredeki kirli tezgahları kurgulayanlara ve bombanın pimini ilk çekenlere baksın” yanıtını verdi.

Önceki akşam Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge’ye konuk olan Ümit Özdağ, Meral Akşener’in politikalarını eleştirirken partinin HDP’ye yakınlaştığını; İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu iddia etmişti.

Özdağ’ın açıklamaları İYİ Parti’de deprem etkisi yaratırken İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu iddiaları sert bir dille yalanladı.

“Bunu söyleyen yalancıdır”

İYİ Parti lideri Akşener de Kavuncu’nun Özdağ hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyururken “Biz partimize bir saldırının olacağını bekliyorduk elbette. Çünkü araştırma şirketlerinde 13-15 sonuçlarını bulunca, kış kışlığını yapar ama şimdi bakacağız duruma” diye konuştu.

Bu çok büyük bir yalandır, söyleyen de yalancıdır.

“Bombanın pimini çekenlere baksınlar”

Akşener’in açıklamalarına tepki gösteren Özdağ, şu yanıtı verdi:  İYİ Parti içerisinde operasyon arayanlar İYİ Parti’nin son iki kongresinde kirli tezgahları kurgulayanlara, işbirlikçilerine ve bombanın pimini ilk çekenlere baksınlar.

int.hbr

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA