reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

BURSASPOR BAŞKANI GÜNAY İLE ACUN ILICALI BİR ARAYA GELDİ

BURSASPOR BAŞKANI GÜNAY İLE ACUN ILICALI BİR ARAYA GELDİ
Bu haber 10 Temmuz 2023 - 10:12 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursaspor Başkanı Recep Günay ve yönetim kurulu, Acun Ilıcalı ile bir araya geldi. Sohbet sonunda Ilıcalı’ya 16 numaralı Bursaspor forması hediye edildi.

Bursaspor Başkanı Recep Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Timsah Park’ta depremzedelerin yararına düzenlenen Hatayspor-Hull City maçının ardından İngiliz kulübünün sahibi Acun Ilıcalı ile bir araya geldi. Ayrıca yönetim kurulu üyeleri Bursa’nın önemli iş insanları Şenol Şankaya ve Özer Matlı ile kulüp hakkında fikir alışverişinde bulundu. İstişarelerin ardından Acun Ilıcalı’ya 16 numaralı Bursaspor forması hediye edildi.

Bursaspor Başkanı Recep Günay ile Acun Ilıcalı bir araya geldi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA