reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

TARAFTARLAR TORPİL VE MEŞALELERLE ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ

TARAFTARLAR TORPİL VE MEŞALELERLE ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİ
Bu haber 26 Aralık 2023 - 12:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa’da oynanan İnegöl Orhaniye Spor-İznik Spor maçı öncesi bir grup taraftar başka maç için gelen taraftarları rakip takımın taraftarları zannedince kavgaya tutuştu. Meşale ve torpillerin havada uçuştuğu kavga kameraya yansırken, olay polis ekiplerinin müdahalesiyle son buldu.

Bursa’da geçtiğimiz gün Osmangazi ilçesine bağlı Atıcılar Sahası’nda oynanan İnegöl Orhaniye Spor – İznik Spor maçı için gelen taraftar saha etrafında toplanmaya başladı. İnegöl Sporlu bir grup holigan, maç öncesi oynanan Namık Kemal Spor ile Emek Spor maçını izlemek istedi. Tribünde rakip takımdan gelen taraftarların olduğunu zanneden holiganlar bir anda kavgaya tutuşup hem sahaya, hem de tribünlere torpil ve meşale attı.

Artan kalabalığın üzerine bölgeye sevk edilen polis ekibi olayları yatıştırırken, taraftarların kavgaya tutuştuğu anlar ise kameraya anbean yansıdı.

Taraftarlar torpil ve meşalelerle ortalığı savaş alanına çevirdi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA