reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

KARACABEY’DE SPORA TAM DESTEK

KARACABEY’DE SPORA TAM DESTEK
Bu haber 08 Aralık 2023 - 11:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sporun ve sporcunun kenti Karacabey’de yeni spor yatırımları ilçe halkının da büyük ilgisine sahne oluyor.

Özellikle gençlere sporu sevdirebilmek ve yeteneklerini geliştirebilmek adına yıllardır çalışan Karacabey Belediyesi, aynı zamanda sporcuları servislerle evlerinden alıyor, spor yaptırıyor ve evlerine geri bırakıyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın ilçede spora olan desteği her anlamda devam ederken, ‘spor vadisi’ olarak inşa edilen Karaca Park Spor Tesisindeki çalışmalar da ilçe halkının yoğun ilgisiyle aralıksız sürüyor.

Başkan Ali Özkan’ın 2014 yılında göreve geldiğinde spor alanında ilçede sadece 1 branş varken, Karacabey Belediyespor, bugün 22 branşta ilçe halkına hizmet veriyor.

Karacabey Belediyespor, çok sayıda spor branşının yanı sıra çeşitli alanlarda ödüllere de ev sahipliği yapıyor.

Karacabeylilerden yoğun ilgi görüyor

Karacabey Belediyesi, Karacabeyli vatandaşları çeşitli sporları ve kültürel etkinlikleri yapabileceği devasa alanı

Karacabeylilere kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Üç yüz bin metrekarelik devasa bir alana sahip olan Karaca Park, içerisinde çok amaçlı spor salonlarını, okçuluk çadırlarını, futbol sahalarını, yürüyüş parkurlarını, bisiklet parkurlarını bulundurarak vatandaşın büyük ilgisini kazandı.

7’den 70’e her gün binlerce kişi, spor faaliyetleri için Karaca Park Tesisine akın ediyor.

Sporda devrim

İlçede spor konusunda adeta devrim yaptıklarını vurgulayan Başkan Ali Özkan, “Şu anda Karacabey Belediyespor tesislerinin yanında hayata geçirdiğimiz bu salon, ilçede sporun ikinci merkezi haline geldi. Karacabey Belediyespor Kompleksleri, profesyonel futbolcularımızın olduğu gibi amatör sporcular ve spor yapmak isteyen vatandaşlarımız için de bir spor merkezi haline geldi. Karacabey’de sporu toplumun her kesimine sevdirme odaklı çalışmalarımız ne mutlu ki güzel sonuçlar veriyor. Spora olan ilginin her geçen gün daha da artması hepimizi mutlu ediyor. Bu konuda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA