reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

BAŞKAN YILMAZ ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

BAŞKAN YILMAZ ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI
Bu haber 07 Aralık 2023 - 10:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kick boks, jimnastik ve kyokushin karate branşlarında gerçekleştirilen müsabakalarda başarılı sonuçlara imza atan Yıldırım Belediyespor Kulübü sporcuları ve antrenörlerini makamda ağırladı. Genç sporcuların, sporla tanışma serüvenini ve başarılarını dinleyen Başkan Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediyesporlu gençleri tebrik etti. Sporcular da kendilerine bu imkânları sundukları için Yıldırım Belediyesi Başkanı Oktay Yılmaz’a teşekkür etti.

SPORA VE SPORCUYA YATIRIM

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım’ın adını birçok ulusal ve uluslararası müsabakada temsil eden Yıldırım Belediyesporlu sporcuların 4,5 yılda 3 bin 400 madalya ve 197 kupa kazandıklarını söyledi.

Spor Kenti Yıldırım’da önemli başarılara imza atıldığını ifade eden Başkan Oktay Yılmaz, “Başta spor kulübümüzün başkanı olmak üzere değerli yöneticileri, spor müdürlüğünde görev yapan arkadaşlarımızı, antrenörlerimizi, sporcularımızı yetiştiren ve bugünlere getiren değerli ailelerimizi ve tüm sporcularımızı elde ettikleri başarılardan dolayı ayrı ayrı tebrik ediyorum. Portekiz’de düzenlenen Wako Kick Boks Dünya Şampiyonası’na 2 sporcumuz milli takıma girerek katılmaya hak kazandı. Dünya 2’nciliği elde eden Serdar Şayık’ı ve yarışmaya katılan Zafer Şayık’ı tebrik ediyorum. Japonya’nın Tokyo kentinde düzenlenen 13’üncü Erkekler ve Kadınlar Açık Siklet Şampiyonası’na Türkiye’den 4’ü Yıldırım Belediyesporlu 7 sporcu katıldı. 40-44 Yaş Arası Sensei Evgeny Prudnikov Master Clus Bölümü’nde yarışan Yıldırım Belediyesporlu Sensei Evgeny Prudnikov, Brezilyalı ve Rus rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Bu başarısıyla Prudnikov bir ilke imza atarak, Türkiye Kyokushin tarihinde ülkemize altın madalya kazandıran ilk sporcu oldu. Ukraynalı sporcumuz Elvan İlarslan Minikler Artistik Cimnastik Yarışması’nda Türkiye 2’ncisi oldu. Kadim ilçemiz her alanda olduğu gibi spor alanında da örnek olmaya devam ediyor. İlçemizin spor kenti kimliğini güçlendirmek için çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA