reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

MOHAMED SALAH, LİVERPOOL TARİHİNE GEÇTİ

MOHAMED SALAH, LİVERPOOL TARİHİNE GEÇTİ
Bu haber 22 Şubat 2023 - 13:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Mısırlı yıldız Mohamed Salah, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid karşısında takımının ikinci golünü atan isim oldu. Salah, attığı bu golle kırmızılıların efsanesi Steven Gerrard’ı geçerek, 42. kez yaşadığı gol sevinciyle Liverpool tarihinde Avrupa Kupaları’nda en çok gol atan futbolcusu oldu.

Düellonun en golcüsü tekrar Benzema oldu

Vinicius Junior, Real Madrid’in 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada ilk yarıda attığı gollerle takımını soyunma odasına 2-2 beraberlikle götürdü. Vinicius, attığı 2 golle Real Madrid formasıyla Liverpool’a toplamda 5 gol atarak en çok gol atan oyuncu oldu. Karim Benzema ikinci yarı kaydettiği 2 golle, Vinicius’u geride bırakarak tekrardan unvanını geri aldı. Mohamed Salah ise attığı golle Liverpool forması altında Gerrard ile gol sayısını eşitledi.

Enes Gümüş

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA