reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

BURSASPOR ZORLU İSTANBULSPOR DEPLASMANINDA

BURSASPOR ZORLU İSTANBULSPOR DEPLASMANINDA
Bu haber 14 Nisan 2022 - 13:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kocaelispor galibiyeti ile moral bulan Bursaspor, yarın akşam deplasmanda İstanbulspor’u da yenip seri galibiyetlere başlamak istiyor. 31 puanı bulunan yeşil-beyazlı takımın bu kritik maçı Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak.

Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında Bursaspor yarın akşam deplasmanda İstanbulspor’la karşılaşacak. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 20.30’da başlayacak. İki takım arasında oynanacak olan kritik maçta kümede kalma savaşı veren yeşil-beyazlı takım mutlaka galibiyeti planlarken, ilk ikiyi zorlamak ve play-off yerini sağlamlaştırmak isteyen İstanbulspor da üç puan parolasıyla sahaya çıkacak. Bursaspor son olarak Kocaelispor’u yenerken, İstanbul ekibi de deplasmanda Menemenspor’u 3-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlı takım 31 puanla 18. sırada, ev sahibi ekip ise 51 puanla 4. basamakta bulunuyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA