reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

BURSASPOR’A BÜYÜK ŞOK!

BURSASPOR’A BÜYÜK ŞOK!
Bu haber 21 Şubat 2022 - 10:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ligde zor günler geçiren Bursaspor, Ankaragücü’ne konuk oldu. Yeşil Beyazlılar 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan iki dakikada kalesinde gördüğü 2 golle 2-1 mağlup ayrılan taraf oldu.

Spor Toto 1.Lig’de ateş hattından çıkma mücadelesi veren Bursaspor bugün liderlik koltuğunda oturan kardeş kulüp MKE Ankaragücü’ne 2-1 yenildi.

Eryaman Stadı’nda Trabzon bölgesi üst klasman hakemi Bülent Birincioğlu yönettiği kritik mücadele iyi başlayan ve 33’te Mehmet Erdem’le golü de bulan Timsah ikinci yarıda çöktü.

72. dakikada Erdem Özgenç skoru dengelerken, Owusu bir dakika sonra skoru 2-1 yaptı. Bursaspor’dan Pedro yakaladığı net fırsatlardan yararlanamadı. Timsah 24 puanda kaldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA