reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

BURSASPOR’DA GİDEN YABANCILARIN UĞRATTIĞI ZARAR MERAK EDİLİYOR

BURSASPOR’DA GİDEN YABANCILARIN UĞRATTIĞI ZARAR MERAK EDİLİYOR
Bu haber 02 Şubat 2022 - 11:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursaspor’da Tim Matavz ve Cristobal Jorquera takımdan ayrıldı. Oyuncuların durumuyla ilgili Bursaspor Yönetimi de sessizliğe büründü. Camia takımdan ayrılan futbolculardan kulübün zarara uğrayıp uğramadığını merak ediyor ve yönetimden doyurucu bir açıklama bekliyor.

Büyük bir belirsizliğin hüküm sürdüğü Bursaspor’da başta yabancı oyuncular olmak üzere kadrodaki futbolcuların durumları merak konusu. Takımdan şu ana kadar iki yabancı futbolcu maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle ayrılırken, biri de kampta olmasına rağmen 3 gün antrenmana çıkmadı. Bunlar içinde Cristobal Jorquera parasını alamadığı gerekçesiyle Antalya kampını terk etti.

Şilili futbolcunun geriden gelen ciddi miktarda yapılandırılmış alacağı bulunuyor. Jorquera’nın haricindeki takımdan ayrılan diğer isim Tim Matavz oldu.

AÇIKLAMA BEKLENİYOR

900 bin Euro’luk maliyetiyle takımın en pahalı oyuncusu durumundaki Sloven krampon sözleşmesini tek taraflı feshederek Güney Kıbrıs Rum Kesimi takımlarından Omonia’ya transfer oldu. Matavz’ın Bursaspor’la 1,5 yıllık sözleşmesi bulunuyordu. Matavz ve Jorquera’nın ayrılışıyla ilgili Bursaspor’dan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bunlara ek olarak Elton Acolatse de bir süredir takım çalışmalarına katılmıyor. Camia, kulübün bu oyuncular konusunda zarara uğrayıp uğramadığı hakkında Bursaspor yönetiminden doyurucu bir açıklama bekliyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA