reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

30.EGE RALLİSİ BAŞLIYOR!

30.EGE RALLİSİ BAŞLIYOR!
Bu haber 13 Ekim 2021 - 13:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Shell Helix Türkiye Ralli Şampiyonası 4.yarışı olan 30.Ege Rallisi ,Ege Otomobil Sporları klubü(EOSK) tarafından 16-17 Ekim tarihleri arasında İzmir-Seferihisar’da düzenleniyor.

Yarışmacılar 16 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de Euphoria Agean Otel’den Start alacaklar. Daha sonra Seferihisar bölgesindeki etaplara gidecekler.

17 Ekim Pazar günü saat 10.30’da Seferihisar bölgesindeki etaplar’da yeniden başlayacak mücadele sonrası ralli otomobilleri Seferihisar Pazar yerinde kurulu olan servis alanında servis alacaklar ve ardından tekrar etaplara gidecekler. Power Stage(Avantaj Etabı)etabında extra puan alabilmek için kıyasıya mücadele edecekler. Power Stage etabından sonra yarışmacılar saat 16.00’da Teos Marina’da kurulacak olan podyumda kupaları ile buluşacaklar.

Euphoria Agean Otel olarak ev sahipliğini yaptığımız tüm yarış severleri seyir zevki yüksek ve heyecan dolu 30.Ege Rallisi’ne bekliyoruz.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA