reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
Erçin YALÇIN

TÜRKİYE’NİN EN YARATICI TURİZM PROJESİ!

TÜRKİYE’NİN EN YARATICI TURİZM PROJESİ!
Bu haber 26 Eylül 2021 - 23:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Resort

Turizm sektöründe trendlerin değişiyor, “yeni dünyanın yeni turizm anlayışına” öncülük edecek yatırımlar üzerine planlar yapılıyor.Yerinde gidip baktığımızincelediğimiz sıra dışı çok güzel bir proje ve 2022 yılında açılıyor!

Özellikle Kovid-19 salgını sonrası turizmde köklü değişiklikler yaşandı, deniz-kum-güneş turizmi yerine genç kuşağın beklentilerini karşılayacak deneyim ve keşiflere dayalı turizm anlayışının öne çıkmaya başladı.Tematik bir turizm tesisi olarak projelendirilen”Mars Colony” için mülkiyeti belediyeye ait bir arazi.

Aydın Büyükşehir Belediyesinin de desteklediği projeyle bilimsel tema parkı ve 30 butik otelden oluşan konaklama tesisleri oluşturulacak Kuşadasında,

“Tesiste Mars’taki tarım çalışmalarından yüzey araştırma ve uygulamalarına, astronot okulundan simülatördeneyimlerine kadar pek çok alan oluşturulacak.” Ayrıca “astronot yemek menüleri” ile bu proje gastronomi turizmine de yeni bir soluk getirecek.

 

 

Y ve Z kuşağının turizmde neler istediğini çok iyi anladık”

Proje ciddi anlamda turist çekecek”Proje Kuşadasına ve Ülkemize değer katacağı gibi tüm dünyaya ilham verecek. Bu bağlamda, proje turizmde yeni yaklaşımın kapılarını açacak.”Projenin maliyetinin 20-30 milyon lirayı bulacak, modüler yapı tarzında inşa edilen Mars Colony Resort 2022 yılına yetiştirmeyi planlıyorlar..Konaklamanın dışında günü birlik ziyaretçilere de açılacak olan Mars Colony’nindanışmanlığını ise dünyaca ünlü bilim insanı Martin Halliwellyapıyor.

ELON MUSKA SUNULDU…

Kuşadası Belediyesi’nin ’Mars Colony’ isimli projesi kendisini çok heyecanlandıran Martin Halliwell, “Projeyi daha önce birlikte çalıştığı Space X’in kurucusu Elon Musk’asundu. Tesis, ilçe turizmine katkı sunarken, Kuşadası’na gelen öğrencilerin uzay çalışmalarına ilgi duymasını da sağlayacak.

TANITIM…Youtube video link’i aşağıda bırakıyorum…

https://www.youtube.com/watch?v=3_YLeYiYUGw

‘FARKLILIKLAR YARATMAK ZORUNDASINIZ’


Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise, “Projemiz dünyada ilk olma açısından literatüre geçecek. Bu, kentimiz ve ülkemiz adına gurur verici. Yeni turizm anlayışında yer alan deneyim, öğrenme, eğlenme ve farklı olma kavramları tam olarak Mars Colony Projesi ile örtüşüyor. Turizm sektöründe diğer ülkelerle rekabet edebilmeniz için farklılıklar yaratmak zorundasınız. Projemiz, kentimiz ve ülkemize değer katacağı gibi tüm dünyaya da ilham verecek. Turizmde belirleyici olan Y ve Z kuşağının turizmden neler istediğini çok iyi anladık. Bu bağlamda, projemiz turizmde yeni yaklaşımların kapılarını açacak” diye konuştu.

Kuşadası gerçekten çok güzel bir yer,Beni detaylı gezdiren,ağırlayan Diomand Entertainment’ sahibi kardeşim İbrahim Güzel’e teşekkür ederim.

Güney ve Kuzey Egenin En Creative En Kurumsal mükemmel Dünya çapında ünlü bir çok Show gruplarını Ege ile buluşturan ‘Diamond Entertainment’ link’i aşağıda bırakıyorum…

https://diamondanimation.com/

Şimdiden yerinizi ayırtın…Marsta görüşmek üzere…

Erçin YALÇIN

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA