reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

ALIMPIJEVIC: ‘AVRUPA’DAKİ EN GÜZEL HİKAYEYİ BİZ YAŞIYORUZ’

ALIMPIJEVIC: ‘AVRUPA’DAKİ EN GÜZEL HİKAYEYİ BİZ YAŞIYORUZ’
Bu haber 11 Mayıs 2022 - 13:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursaspor Başantrenörü Dusan Alimpijevic, EuroCup finali öncesinde yaptığı açıklamada finale kilitlendiklerini vurguladı.

Dusan Alimpijevic, EuroCup finali öncesinde açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, “Sadece bizim şehrimiz, camiamız ve takımımız için değil Türkiye için bu kupada finalde bir takım olması çok önemli. Kulüp olarak ne yaptığımız ve ne durumda olduğumuzun aynı zamanda nasıl bir başarı yakaladığımızın farkındayız. Türk basketbolu için çok önemli bir final. Peri masalı iyi ya da kötü bir şekilde bitecek. Biz ona karar vereceğiz. Avrupa’daki en güzel hikayeyi biz yaşıyoruz. Yarın iyi bitmesi için burada olacağız” şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
SON DAKİKA