reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BURSA’DA ÖLÜMLE DANS

BURSA’DA ÖLÜMLE DANS
Bu haber 26 Aralık 2023 - 12:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa’da bir otomobil sürücüsü, kaputa çıkan arkadaşını ölümle burun buruna getirdi. Anayolda dakikalarca ilerleyen sürücü yürekleri ağza getirirken, o anları kayda alıp sosyal medyada paylaştı.

Bursa’da bir grup genç gezintiye çıkmak için bir araya geldi. Daha sonra araçlara yönelen gençlerden biri kaputa çıktı. Arkadaşını kaputun üzerinde gören araç sürücüsü hızla gaza basıp anayola çıktı. Kaput üzerinde ölümle burun buruna gelen arkadaşının ‘dur’ ikazlarına aldırmayan sürücü, otomobili sağa sola savurdu. Ölüme davetiye çıkaran sürücü dakikalarca anayolda ilerlerken, yanında bulunan arkadaşları ise kaputtaki arkadaşlarını cep telefonuyla kayda alıp sosyal medyada paylaştı. Gençlerin eğlence anlayışını görenler bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları ise olaya akıl sır erdiremedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA