reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

EV HANIMLARI İÇİN ÖZEL İŞ YERİ AÇILIYOR

EV HANIMLARI İÇİN ÖZEL İŞ YERİ AÇILIYOR
Bu haber 04 Ocak 2024 - 11:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa Yenişehir Belediyesi ev hanımlarının yapmış olduğu ürünleri satabilmeleri için yeni işyeri açıyor.

Yenişehir’de ekonomiye katkı sağlaması için belediye tarafından kadınlara yönelik işyeri açılacak. Burada ev hanımlarının yapmış olduğu ürünler satılacak.

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, ““Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyeciliğini her yerde göstermek istiyoruz. Burada amacımız insanlara dokunmak. Cumhur ittifakı çatısı altında Yenişehir’de görev yaptığımız süre içerisinde hem gençlere, hem ev hanımlarına hem de büyüklerimize dokunmak istiyoruz. Yakında burasının resmi açılışını yapacağız. Yan taraftaki dükkanda hanımların yapmış oldukları gözleme çeşitlerimiz olacak. Burada ise erişte, tarhana, reçel, salça gibi bölgemize ait olan ürünlerin satışı olacak. Buradaki amacımız kar amacı gütmek değil, tamamen ev hanımlarına destek olmak ve bütçelerine katkı sağlamaktır. Ev hanımları evlerinde yapmış oldukları ürünleri getirip burada rahatlıkla pazarlayabilirler. İlçemize hayırlı olsun, ekonomiye katkıda bulunmaya devam ediyoruz” dedi.

Ev hanımları için özel işyeri açılıyor

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA