reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

DEMİRTAŞ CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI BASINLA BULUŞTU

DEMİRTAŞ CUMHURİYET MAHALLESİ MUHTAR ADAYI BASINLA BULUŞTU
Bu haber 11 Ocak 2024 - 14:19 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa’nın Demirtaş Mahallesi’nin Muhtar Adayı Musa Büyükbayar, basın mensuplarıyla buluştu. Adaylığını açıklayan Büyükbayar, ‘Biz ‘Hallederiz’ demeye değil, sorunları kökten çözmeye geldik! Geç olmasın, güç olmasın, mahallemiz için her şey çok güzel olsun’ diyerek oy talebinde bulundu.

Bursa’nın Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi’nin Muhtar Adayı Musa Büyükbayar düzenlediği program ile basın mensuplarını ağırladı.

Adaylık açıklamasında bulunan Büyükbayar mahalle sakinlerinin oylarına talip oldu.

Büyükbayar’ın açıklamaları şu şekilde;

“Senelerdir karış karış gezdiğim, her sokağını hatta kaldırımını bildiğim, elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalıştığım, ne tarafa baksam anılarımı gördüğüm bu mahalle için benim hayallerim var! Çünkü bilirim ki aslan yattığı yerden belli olur. İşte bu yüzden ben ve aza arkadaşlarım birer Demirtaş sevdalısı olarak; taşın altına elimizi sokmaya, mahallemiz için gereken bütün sorumluluğu sırtlanmaya, hizmet getirmek için çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaya kararlıyız. Siz Değerli Cumhuriyet Mahallesi sakinlerimizin huzurlu, mutlu ve güvenli bir şekilde yaşayabilmesi ve mahallemizin hak ettiği değere ulaşıp gerekli hizmeti alabilmesi adına çeşitli projelerim var. Biraz sonra madde madde anlatacağım hayallerimi ve projelerimi gerçekleştirebilmek için; 31 Mart’ta ki yerel seçimlerde benim gibi Demirtaş sevdalısı olan, mahallemizin hak ettiği değeri kazanabilmesi için ”Bende varım” diyen, bütün Cumhuriyet mahallelilerimizin desteklerini bekliyoruz.”WhatsApp Image 2024 01 11 at 13.12.02Demirtaş Cumhuriyet Mahalle Muhtar Adayı Musa Büyükbayar ekip arkadaşlarını tanıttı. İşte Büyükbayar’ın ekibindeki kişiler…

1) Ergin YILDIRIM – Esnaf
2) Mehmet ERDEN – Esnaf
3) Aytekin GÜNEŞ – Esnaf
4) Kemal TOPAL – inşaat sektörü
5) Nur GEZER – İç Mimar
6) Sefer GÖKÇEN – İşletmeci
7) İsmet BELEK – Esnaf
8) Şerafettin KARADAĞ – Emekli

‘İŞİMİZ, GÜCÜMÜZ VE SEVDAMIZ DEMİRTAŞ’TIR’

Cumhuriyet Mahallesi’nin sorunlarını ve vatandaşın taleplerini çok iyi bildiklerini ifade eden Büyükbayar, “İşte bu sebeple tam 40 madde olarak belirlediğimiz projelerimizle ile bugün karşınızdayım. Hepsi mahallemizi hak ettiği değere ulaştıracak birbirinden önemli ve kıymetli projelerdir. Lakin; Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığına yakışmayan bir konu var ki, size fotoğrafları ile göstermek isterim. Google’a Bursa Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi yazdığınızda hem muhtarlığın konumunun yanlış olduğunu hem de vatandaşlarımızın muhtarlık ile ilgili şikâyetlerini okuyabilirsiniz. Cumhuriyet mahallesi böyle kötü bir izlenimi hiç hak etmiyor. O sebeple ilk sözüm; Muhtarlık bürosunda ben ya da aza arkadaşlarımdan birisi mutlaka ama mutlaka duracaktır. Kimse muhtarlığa geldiğinde kapı duvar görmeyecek. Hatta gelecek çayını içecek, bizimle sohbet edecek, varsa şikâyetini, derdini anlatacak, benim mahalleme yakışan muhtarlık hizmeti budur diyerek memnun bir şekilde evine dönecek. Biz o muhtarlık binasına tabiri caizse Turist Ömer gibi geçerken uğramayacağız. Çünkü bizim bütün işimizde gücümüz de sevdamız da Demirtaş’tır” diye konuştu.

‘SORUNLARI KÖKTEN ÇÖZMEYE GELDİK’

Açıklamalarını sürdüren Büyükbayar, “Bütün Demirtaş Cumhuriyet mahallemiz sakinlerinden, değişime destek vermelerini rica ediyorum. Bu çalışmaları hevesle yapmak için bekleyen bizlere bir şans vermelerini istiyorum. Genç, dinamik ve mahallesini çok iyi tanıyan bu ekibe destek vermelerini istiyorum. Biz Hallederiz demeye değil, sorunları kökten çözmeye geldik. Geç olmasın, güç olmasın, mahallemiz için her şey çok güzel olsun. Beni dinlediğiniz ve burada bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, geldiğiniz için ayaklarınıza sağlık’ dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA