reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

‘YİYECEĞİMİZ VE SUYUMUZ YOK.’

‘YİYECEĞİMİZ VE SUYUMUZ YOK.’
Bu haber 15 Kasım 2023 - 12:57 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Durumumuz iyi değil. Yemeğe, suya, yakıta ve elektriğe ulaşmak zorlaştı.  Bize ‘Güneyde şartlar daha iyi olur’ diyorlardı ancak burada da ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz. Her gün hastaneye daha fazla ambulansın geldiğini duyuyorum. Sevdiklerini toprağa verenlerin sayısı artıyor.

Mansour Shouman

İsrail’in Gazze halkına yönelik saldırıları devam ediyor. Özellikle son günlerde birçok insan temiz suya ve gıdaya güçlükle erişiyor.

Saldırı altındaki Filistinlilerin acil insani ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar 20.560 kişilik gıda kumanyası, 51.840 kişilik sıcak yemek, 4000 kişilik hijyen paketi, 2.000 battaniye ve diğer acil yardım malzemelerini insanlara ulaştırdık. Ayrıca her gün 500 kişilik ekmek dağıtımı gerçekleştiriyoruz.

Destek olun birlikte daha fazla kişiye ulaşalım, Gazze halkının yaralarını saralım.

DESTEK OL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA