reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

ORTA KAPIDAN BİNEN YOLCUYA KIZIP HERKESİ İNDİRMEK İSTEDİ

ORTA KAPIDAN BİNEN YOLCUYA KIZIP HERKESİ İNDİRMEK İSTEDİ
Bu haber 31 Temmuz 2023 - 10:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İstanbul Fatih’te İETT otobüsünün orta kapısından binen bir kişiye sinirlenen şoför ile yolcular arasında tartışma çıktı. Şoför, tüm yolcuları araçtan indirmeye çalışsa da yolcular inmek istedi. Olayın yatışmasıyla şoför, aracı çalıştırarak yoluna devam etti.

Olay, dün Fatih Yusufpaşa’da öğlen saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, 35 hat numaralı İETT otobüsünün şoförü orta kapıdan binen bir yolcuya sinirlendi. Bunun üzerine şoför ve yolcular arasında tartışma yaşandı. Otobüsü durduran şoför, tüm yolcuları aşağıya indirmek istedi. Şoförle tartışan bazı yolcular otobüsten inerken diğer yolcular araçtan inmedi. Şoför bir süre sonra aracı tekrar çalıştırarak yoluna devam etti. Yaşanan tartışma otobüste bulunan yolcular tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Caner Sönmez

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA