reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

TAM 100 GÜN OLDU

TAM 100 GÜN OLDU
Bu haber 16 Mayıs 2023 - 10:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden tam 100 gün geçti. Vakfımız depremin olduğu ilk andan itibaren çalışıyor, yeni projeler üretiyor. Konteyner mahalle kuruyor; sıcak yemek, kumanya ve hijyen paketi ulaştırıyor ancak hala desteğinize ihtiyaç var.
DESTEK OL
4 milyondan fazla yemek

Sıcak yemek, afetlerden sonra hayat normale dönene kadar sürekli ihtiyaç. Evini kaybeden binlerce kişi aylarca yemek pişirme imkanına ulaşamıyor. Genç, yaşlı, kimsesiz, yetimler dahil binlerce kişi sıcak yemeklerden günlük faydalanıyor.

SICAK YEMEK ULAŞTIR
Tuzla Lojistik Merkezi

Afet çalışmalarımızı daha etkili hale getirmek için lojistik merkezi sayımızı arttırıyoruz. Bunlardan biri de Tuzla Afet Yönetimi ve Lojistik Merkezi. Depremin ilk gününden itibaren faaliyet gösteren merkezin kapasitesinin artırılması ve ihtiyaçları için desteğiniz gerekiyor.

BİR HAYAT KURTAR
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA