reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BURSA’DA ANNE VE İKİ ÇOCUĞU ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

BURSA’DA ANNE VE İKİ ÇOCUĞU ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
Bu haber 15 Mayıs 2023 - 13:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu Orhangazi Çeltikçi mahallesi yakınlarında yaşanan kazada, içinde 2 çocuğun bulunduğu otomobil aynı yönde gitmekte olan bir başka otomobile yandan çarptıktan sonra kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan otomobilde sürücü ile yanındaki iki çocuk kazayı yara almadan atlattı.

Kaza önceki gün İzmir-Orhangazi-Gebze Otobanı Orhangazi’ye bağlı Çeltikçi mahallesi yakınlarında yaşandı. Otoyolda Gemlik istikametinde İstanbul istikametine gitmekte olan otomobil, Çeltikçi mahallesi yakınlarına geldiği esnada aynı istikamette seyir halinde olan bir başka otomobile yandan çarptıştı.

Çarpmanın şiddeti ile kontrolden çıkan otomobil daha sonra bariyerlere çarparak durabildi. Kazada her otomobilde büyük çapta hasar meydana gelirken, içinde bulunan sürücü ile iki çocuk şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA