reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

ARALARINDA ÇOCUKLARIN DA BULUNDUĞU AİLEYE OTOMOBİL ÇARPTI.

ARALARINDA ÇOCUKLARIN DA BULUNDUĞU AİLEYE OTOMOBİL ÇARPTI.
Bu haber 24 Nisan 2023 - 11:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa’da yolun karşısına altgeçit yerine karayollunu kullanarak geçmeye çalışan aralarında çocukların da bulunduğu aileye otomobil çarptı.

Bursa’da yolun karşısına altgeçit yerine karayollunu kullanarak geçmeye çalışan aralarında çocukların da bulunduğu aileye otomobil çarptı. O anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına yansırken, hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde aralarında çocukların da bulunduğu 4 kişilik aile alt geçidi kullanmadı. Akan trafikte caddenin karşısına geçmeye çalışırken, bu esnada seyir halindeki otomobilin çarpmasıyla aile fertleri yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından bölgedeki en yakın hastanelere sevk ederken, polis kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Öte yandan, hastaneye kaldırılan ailenin durumu iyi olduğu öğrenildi.

KYNK:İha

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA