reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

TAŞKENT’TE BURSASPOR DETAYI! BAKAN VARANK FORMA HEDİYE ETTİ

TAŞKENT’TE BURSASPOR DETAYI! BAKAN VARANK FORMA HEDİYE ETTİ
Bu haber 13 Nisan 2023 - 13:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’e Türkiye’nin otomobili Togg’u teslim ederken, aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı Dönem Başkanı olan Mirziyoyev’e üzerinde isimli yazılı Bursaspor forması da hediye etti.

Cumhurbaşkanı Mirziyoyev’in Gemlik mavisini tercihi ettiğini belirten Varank, “Türkiye’nin Otomobili’ni teslim ederken yanında ufak da bir hediyemiz oluyor. Biliyorsunuz Türkiye’nin Otomobili Gemlik’te, Bursa’da üretiliyor. Bursa’nın bir ürünü diyebiliriz. Onun için biz aracı teslim ederken aynı kutunun içerisinde Bursa’nın en güzel tatlılarından olan kestane şekerini de kendilerine Bursalıların hediyesi olarak teslim ettik.” dedi.

Varank, ev sahibi cumhurbaşkanına ayrıca Togg’un üretildiği şehrin futbol takımı olan Bursaspor’un üzerinde “Mirziyoyev” yazılı 16 numaralı formasını ev sahibi cumhurbaşkanına hediye etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA