reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BURSA’DA ŞİDDETLİ KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ GÖSTERDİ

BURSA’DA ŞİDDETLİ KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ GÖSTERDİ
Bu haber 06 Şubat 2023 - 11:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Meteoroloji’den gelen son dakika hava durumu uyarılarının ardından Bursa’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı sabahın ilk saatlerinde etkisini arttırdı. Olumsuz hava şartlarından dolayı BUDO seferleri iptal ederken, eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Marmara’nın güneyinde, özellikle Bursa ve çevresinde beklenen kar yağışı, gece saatlerinde başladı. Sabahın ilk saatlerinde etkisini gösteren kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü. 10 gündür Uludağ’da aralıksız yağan kardan dolayı Uludağ yolu trafiğe kapanmıştı. Bursa Valisi Yakup Canbolat ise uyarıların ardından sosyal medya hesabından eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verdiğini duyurdu. BUDO ise olumsuz hava şartlarından dolayı seferlerini iptal ederken, uzmanlar sürücülerden dikkatli olmasını istedi.

Öte yandan meteoroloji kar yağışının hafta sonuna kadar devam edeceğini duyurdu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA