reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BURSA İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NÜN ACI GÜNÜ

BURSA İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NÜN ACI GÜNÜ
Bu haber 11 Kasım 2022 - 11:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ın kıymetli babası Hakk’ın rahmetine kavuştu.

Aslan’ın cenazesi bugün Kırklareli’nin Babaeski ilçesi Nacak köyünde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Nacak köy mezarlığına defnedilecek.

Tacettin Aslan kimdir?

1964 yılında Kırklareli ilinin Babaeski ilçesinde doğdu. İlkokul ve Ortaokul öğrenimini İstanbul ilinde tamamladıktan sonra, 1983 yılında Polis Koleji’nden, 1987 yılında ise Polis Akademisi’nden mezun olarak İstanbul ilinde göreve başladı ve sırasıyla Batman, Ankara, Bursa, Hakkâri İli Şemdinli İlçesi ile Trabzon, Çanakkale illerinde çeşitli rütbe ve kademelerde görev yapmış ve 2010 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine terfi ederek, Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın ardından Diyarbakır İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirildi.

19 Eylül 2019 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan 2019/320 sayılı karar ile Bursa İl Emniyet Müdürü olarak atanmış ve 28.09.2019 tarihinde ilimizde göreve başladı.

İl Emniyet Müdürü Sayın Tacettin ASLAN, evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Kynk:Bursadabugün

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA