reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

TRAFİKTEYKEN UYUŞTURUCU KULLANAN ŞAHISLAR YAKALANDI

TRAFİKTEYKEN UYUŞTURUCU KULLANAN ŞAHISLAR YAKALANDI
Bu haber 15 Haziran 2022 - 11:42 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İstanbul Esenyurt D-100 karayolunda seyir halindeki otomobilde uyuşturucu aldıkları iddia edilen 3 kişi, göreve giden Olay Yeri İnceleme ekibinin dikkati sayesinde durduruldu. Şüpheliler yere yatırılarak gözaltına alınırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Turgut Özal Mahallesi’nde D-100 karayolu yan yol üzerinde meydana geldi. Beylikdüzü istikametine giden otomobil içerisinde 3 kişi, iddiaya göre uyuşturucu kullanmaya başladı.

Aynı istikamette giden Esenyurt Olay Yeri Grup İnceleme Amirliği’ne bağlı ekip, otomobil içerisinde uyuşturucu kullanıldığından şüphelendi. Bu şüphe ile otomobil durdurularak içindeki 3 kişi yere yatırıldı. Suriye uyruklu H.H., M.M. ve A.A. olduğu tespit edilen şüphelilerin üzerinde ve otomobilde arama yapıldı. Arama sırasında otomobil içerisinde 1 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

Daha sonra olay yerine gelen devriye ekipleri, şüphelileri emniyete götürdü. Gözaltında bulunan 3 kişi’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Yaşanan o anlar ise cevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA