reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BURSA’DA YENİKÖY’DE EV YANDI, FACİADAN DÖNÜLDÜ

BURSA’DA YENİKÖY’DE EV YANDI, FACİADAN DÖNÜLDÜ
Bu haber 14 Haziran 2022 - 11:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa’da Orhangazi’ye bağlı Yeniköy mahallesinin üst kısımlarında ormanlık alanda bulunan bir evde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine giden ekiplerin hızlı müdahalesi olası bir orman yangını faciasının önüne geçti.

Yangın dün sabah Orhangazi‘ye bağlı Yeniköy mahallesinde radar yolu üzerinde ormanlık alanda bulunan bir evde meydana geldi. Alınan bilgilere ormanlık alandan dumanların çıktığını gören mahalleli durumu itfaiye ekiplerine ve mahalle muhtarı Hasan Akoğlu‘na bildirdi. Daha sonra hızlı bir şekilde olay yerine gelen itfaiye ekipleri kimsenin yaşamadığı ve içinin boş olduğu öğrenilen orman içindeki evde çıkan yangına müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı.

Çıkan yangın ekiplerin erken müdahalesi sayesinde kısa sürede söndürülürkenolası bir orman yangınında önüne geçilmiş oldu.

Yeniköy mahalle muhtarı Hasan Akoğlu çıkan yangına ilişkin yaptığı açıklamada, “Yangının çıkış sebebi hakkında, herhangi bir bulguya rastlanmadı ancak kendini bilmez kişilerce yapıldığını tahmin ediyoruz çünkü buralarda normal şartlarda birileri durmuyor. Kötü niyetli kişilerin işi olabilir. Jandarma ekipleri konu ile ilgili çalışmasını sürdürüyor. Ekiplerin erken müdahalesi ile büyük bir faciadan dönüldü. Hepimize geçmiş olsun” dedi.

Fatih Mısır

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA