reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BURSA’DA ÇOK SAYIDA SUÇTAN ARANIYORDU, YAKALANDI

BURSA’DA ÇOK SAYIDA SUÇTAN ARANIYORDU, YAKALANDI
Bu haber 14 Haziran 2022 - 11:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa’da 24 farklı suçtan kaydı bulunan ve mahalle bekçilerine yanlış kimlik bilgileri veren Ö.F.T., gözaltına alındı. Polis merkezinde bir bekçiyi de yaralayan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi’nde durumundan şüphelenilen bir kişi, mahalle bekçileri tarafından durduruldu. İsminin A.T. olduğunu söylemesi üzerine yapılan UYAP sorgulamasında bu bilgilere ait kayıt bulunamadı. Bunun üzerine şüpheli, polis ekiplerince emniyete götürüldü. Cebinde bıçak bulunan şüpheli, polis merkezinden kaçmaya çalıştı. Daha sonra kendisine kelepçe takmaya çalışan ekiplere saldıran şüpheli, tekmeyle bir bekçiyi de sağ elinden yaraladı.

Yapılan araştırmada şüphelinin isminin Ö.F. T. olduğu ve emniyette toplam 24 suç kaydı bulundu tespit edildi.  Hırsızlık, konut dokunulmazlığı ihlali ve mala zarar verme suçlarından aranması bulunan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA