reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

PATLAMANIN YAŞANDIĞI OTOBÜS YERİNDEN KALDIRILDI

PATLAMANIN YAŞANDIĞI OTOBÜS YERİNDEN KALDIRILDI
Bu haber 20 Nisan 2022 - 15:17 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa’da bombalı saldırı sonucu bir infaz koruma memurunun şehit olduğu 7 personelin yaralandığı otobüs, olay yerindeki incelemenin ardından çekici ile kaldırıldı. Olay yeri ise dron ile havadan görüntülendi.

Ekipler sabah 07.40’dan beri sürdürdükleri çalışmayı saat 13.30’da sonlandırdı.

Olay yerine gelen çekici yardımıyla cezaevine ait servis otobüsü Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü’nün otoparkına çekildi. Ayrıca bombanın bırakıldığı alandaki toprak da kriminal ekipler tarafından poşetle toplandı.

Olayın meydana geldiği Mudanya Caddesi tamamen trafiğe açılırken, patlamanın meydana geldiği nokta ve cezaevi aracı dron ile havadan görüntülendi.

İtfaiye ekipleri de sepet yardımıyla çevrece camları kırılan işyerlerinde temizlik yaptılar. Valilik tarafından bölgedeki zararın tazmin edileceği bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA