reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

VİZYON ÜNİVERSİTESİ MOBBİNG’E DİKKAT ÇEKTİ

VİZYON ÜNİVERSİTESİ MOBBİNG’E DİKKAT ÇEKTİ
Bu haber 17 Ekim 2021 - 21:09 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mensur Nuredin ve beraberindeki heyet Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin düzenlemiş olduğu”Şiddet ve önlemleri (Mobbing)” kongresine katıldı.

Uluslararası Vizyon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mensur Nuredin ve Mütevelli Heyet Üyesi Mefail Recep ile akademisyenlerden Dr. Dilek Durak Tokat’taŞiddet ve Önlemlerini anlattı. Çok sayıda katılımcınınkatıldığı kongrede Prof. Dr. Mensur Nuredin’inkonuşması büyük alkış aldı.

Kongre Organizatörü  ve Kongre Düzenleme Heyeti Başkanı  Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nermin Gürhan  düzenleme komitesinde yer alan Uluslararası Vizyon Universitesi Öğretim Üyesi Dr.Dilek Durak bahsi geçen kongrenin ardından Tokat’ınkültürel, sosyal, ticari ve turizm hayatını canlandırmaya ve tüm dünyada da ayrıca özellikleriyle tanınmasına katkıda bulunacak muhteşem bir organizasyon  oluşturdular. Sağlık bilimlerinin başarılı Dr. asistan,doçent ve öğrencileri ile ekip olarak uluslararası şiddet ve siddeti önleme mobing konusunda kongrenin mihmandarlığını yaptılar. Prof Dr Nermin Gürhan  ve ekibinin ince ince tüm  detayları ile çok başarılı bir kongre geçirilmesi nedeniyle katılımcılar teşekkür etti. Prof. Dr. Nermin Gürhan kongrenin ikincisinin Kuzey Makedonya’da Uluslararası Vizyon Üniversitesi’ndeyapılması sözünü Prof. Dr Mensur Nuredin’den almış oldu.

Prof. Dr. Nuredin ve Mütevelli Heyet Üyesi Mefail Recep daha sonra Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin’i ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Konuklar Tokat’ta olmaktan son derce mutlu olduklarını ifade ederek TOGÜ ve Uluslararası Vizyon Üniversitesi olarak ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirtti. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile Uluslararası Vizyon Üniversitesi arasında Mevlana Değişim Programı protokolü imzalanması kararlaştırıldı. Rektör Şahin, konuklara ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA