reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

TÜRKİYE’DE BİR İLK! DİJİTAL KATILIMCILIK AKADEMİSİ

TÜRKİYE’DE BİR İLK! DİJİTAL KATILIMCILIK AKADEMİSİ
Bu haber 12 Ağustos 2021 - 11:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

4 yıldır Bursa’da sosyal eşitsizlik üzerine bir çok proje gerçekleştiren Paylaşımcı Toplum Derneği, Nilüfer Belediyesi İnovasyon Merkezi iş birliği ile 18-22 Ağustos tarihlerinde Bursa’da “Genç Katılımın Dijital Hali” adıyla bir dijital katılımcılık akademisi düzenliyor.

Türkiye’de alanında bir ilk olma özelliği taşıyan akademiye, derneğin faaliyet gösterdiği Bursa ve İzmir’den 18-29 yaş arası gençler başvurabilecek.

Sınırlı bir kontenjana sahip olan akademinin ilk iki gününde yerel yönetimlerin işleyişi, katılımcılık ve demokrasi kavramları, dijital katılımcılık örnekleri anlatılacak; üçüncü gün proje yazma eğitimi verilecek ve son iki günde de proje yazma maratonu (proton) gerçekleştirilerek alanında uzman jürilere proje sunumları yapılacak.

Başarılı bulunan projeler Türkiye Belediyeler Birliği ile paylaşılarak yerel yönetimlere örnek olarak sunulacak.

Akademi başvuruları 15 Ağustos’a kadar www.paylasimcitoplum.org sayfasından online olarak yapılabilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA