reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BURSA’DA ZEHİR TACİRLERİNE DRONE’LU DARBE

BURSA’DA ZEHİR TACİRLERİNE DRONE’LU DARBE
Bu haber 12 Ağustos 2021 - 12:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa’da jandarma ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda, bir işletme bahçesinde 476 kök hint keneviri ile 6 kilo 600 gram kubar esrar ile ambaljlanmış 140 gram kubar esrar ele geçirdi. 1 kişi gözaltında…

Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele kapsamında, İznik ilçesi Bayındır Mahallesinde faaliyet gösteren bir işletmeye baskın düzenledi.

İşletmenin bahçe kısmında yapılan aramalarda boyları 2,5-3 metreye ulaşmış ve damlama sulama sistemi ile bakımı yapılan 476 kök Hint Keneviri, bahçe içerisinde kurutulmaya bırakılmış 6 kilo 600 gram kubar esrar ve ambalajlanmış halde 140 gr kubar esrar  maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan işletme sahibi şüphelilerden O.A. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, diğer şüpheli E.A.’nın ise adli işlemleri sürüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA