reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

ÖZKAN & ALPAY HUKUK VE DANIŞMANLIK OFİSİ AÇILDI

ÖZKAN & ALPAY HUKUK VE DANIŞMANLIK OFİSİ AÇILDI
Bu haber 29 Mart 2021 - 11:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İki genç kadın hukukçunun hizmet üreteceği Özkan & Alpay Hukuk ve Danışmanlık Ofisi geçtiğimiz günlerde açıldı. Uluyol’da bulunan ofislerinde danışanları ile buluşacak olan Av. İpek Alpay ve Av. Ece Özkan’ın özerk hukuk yolculuğunun başladığı bu açılışta Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun da onları yalnız bırakmadı.

Özkan & Alpay Hukuk ve Danışmanlık Ofisi açıldı

Özkan & Alpay Hukuk ve Danışmanlık Ofisi açıldı

İki genç kadın hukukçunun hizmet üreteceği Özkan & Alpay Hukuk ve Danışmanlık Ofisi geçtiğimiz günlerde açıldı. Uluyol’da bulunan ofislerinde danışanları ile buluşacak olan Av. İpek Alpay ve Av. Ece Özkan’ın özerk hukuk yolculuğunun başladığı bu açılışta Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun da onları yalnız bırakmadı.

Özkan & Alpay Hukuk ve Danışmanlık Ofisi geçtiğimiz günlerde kendi yerinde hizmet vermeye başlayarak sektöre hızlı bir giriş yaptı. Bursa Barosu Başkanı Gürkan Altun da açılışa katılarak destek verdiği Av. İpek Alpay ve Av. Ece Özkan’a başarı dileklerini sundu.

Lise yıllarından bu yana süren arkadaşlıklarını ortaklığa taşıyan Alpay ve Özkan, henüz hukuk fakültesini kazanmadan önce kendi bürolarını açma hayallerinin olduğunu söylediler. Alpay ve Özkan sözlerini şöyle sürdürdü; “İkimiz de yüksek eğitim almak için İstanbul’a gittiğimizde arkadaşlığımız ve mesleki ideallerimiz daha da pekişti. Bursa’ya dönüp avukat olarak da bir süre çalıştıktan sonra, bilgi ve tecrübe bakımından kendimizi hazır hissettiğimizde hayalimizi gerçeğe dönüştürmek istedik. 2021 yılının Şubat ayında bu adımları atmaya başladık. Ve açılışımızı gerçekleştirdik.”

KİŞİSEL VE TOPLUMSAL FARKINDALIĞI ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Avukatlığın, meslek grupları içerisinde manevi yönden insanı en çok tatmin eden iş olduğunun altını çizen Alpay ve Özkan, bu mesleği tüm etik kurallarına uygun davranarak yürütmenin temel çabaları olduğunu belirttiler. Alpay ve Özkan, “İnsanların hayatlarına dokunup pozitif yönde katkı sağlamak, öncesinde kişisel ve sonrasında toplumsal farkındalığı arttırmaya yönelik çaba koymak en önemli ideallerimiz arasında” şeklinde konuştular.

Avukat Ece Özkan kimdir?

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Özkan, stajının bir kısmını İstanbul’da faktoring, ticaret ve şirketler hukuku ağırlıklı çalışan bir hukuk bürosunda yaptı. Stajının diğer kısmında Bursa Barosu’na nakil yaptırarak Bursa’da çalışmaya devam etti. Sadece icra hukuku ile ilgilenen bir hukuk bürosunda stajını tamamladı ve bu alanda uzmanlaştı. Özkan borçlar, şirketler hukuku, icra, ceza ve aile hukukunda bilgi ve tecrübe sahibi. Ayrıca iş hukuku alanında da uzmanlaşmak istiyor.

Avukat İpek Alpay kimdir?

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Alpay, fiili tecrübesi beş seneye yakın olmak üzere öğrencilik yıllarından beri çalışıyor. Üniversite ikinci sınıfta gönüllü stajyer olarak çalışmaya başladığı özellikle sigorta ve tahkim hukuku alanında İstanbul’un saygın ve bilinen hukuk bürolarından birinde çalışmaya devam etti ve burada yasal stajına başladı.

Daha sonra aile hukuku, ceza hukuku ve iş hukuku alanlarında yoğunluklu olarak çalışan, her davanın mevcut olduğu butik bir büroda stajına devam ederken pandeminin araya girmesi sebebiyle stajına ara verdi. Adliyelerin Haziran 2020’de yeniden açılmasından sonra özellikle idare hukuku ve yürütmenin durdurulması istemli dosyalar ile yabancı vatandaşlara istisnai yolla Türk vatandaşlığının kazandırılması süreçlerini yöneterek, bu alanlarda da kendisini geliştirdi. Stajını İstanbul Barosu’nda tamamlayıp ruhsatını aldıktan sonra Bursa Barosu’na nakil yaptırdı. Bursa’da bir otomotiv şirketinde araçlarda meydana gelen değer kaybı, kazanç kaybı, maddi hasar vs. gibi süreç yönetiminde hukuki desteğini sunduktan sonra kendi hukuk bürosunu açmaya karar verdi.

Sigorta ve tahkim hukuku, iş hukuku, idare hukuku, aile hukuku, ceza hukuku ile ilgili uzmanlığı olan Alpay, mülteci hukuku konusunda Avrupa Konseyi’nin Bursa Barosu bünyesinde sunmuş olduğu eğitimine devam ediyor. Bu alanda da uzmanlaşıp dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalarını yoğunlaştırmak istiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA