reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BURSA İL SPOR MÜDÜRÜ SALİH BAŞPARMAK’TAN BAŞKAN AYDIN’A ZİYARET

BURSA İL SPOR MÜDÜRÜ SALİH BAŞPARMAK’TAN BAŞKAN AYDIN’A ZİYARET
Bu haber 17 Mart 2021 - 13:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salih Başparmak, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’ı makamında ziyaret etti. Başparmak Orhangazi’de spor yatırımları ile ilgili bilgileri Başkan Aydın’a aktardı.

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü “Salih Başparmak, Orhangazi İlçemizde bulunan spor yatırımlarımız devam ediyor. Bakanlığımız bünyesinde yapılan halı sahalarımız tamamlandı. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. İlçe Stadyumu, Yüzme havuzu ve Gençlik merkezi ile ilgili konularla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz ”dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Bursa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Müdürümüz ile bir araya gelerek İlçemizde spor yatırımlarıyla alakalı konuları ele aldık. İlçe stadyumundaki saha ile sorunların giderilmesi ve çevre düzenlenmesi ile ilgili taleplerimizi kendilerine ilettik. İlçemize gerçek anlamda yakışan bir stadyum olmasını arzuluyoruz. Gençlik merkezi ile ilgili görüşmelerimizi de İl Müdürümüze ileterek faaliyete geçirmeyi hedefliyoruz.

Yüzme havuzunda son durum

İlçemizde kazandırmak üzere yapılan kapalı yüzme havuzunda son bir aşamasına gelindiğini ifade eden Müdürümüz, en kısa süre içerisinde bu aşamayı da tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz ”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA