reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BURSASPOR’DAKİ EKSİKLER KERVANINA ÖZER HURMACI’DA KATILDI

BURSASPOR’DAKİ EKSİKLER KERVANINA ÖZER HURMACI’DA KATILDI
Bu haber 09 Şubat 2021 - 11:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Giresunspor deplasmanına 12 eksikle giden Bursaspor’da, kart cezalısı durumuna düşen Özer Hurmacı, Tuzlaspor karşılaşmasında oynayamayacak. Giresun deplasmanının 6. dakikasında sakatlanan İsmail Can Çavuşluk’un durumu ise belirsiz.

TFF 1. Lig’in 20. haftasında deplasmanda Giresunspor’a 2-1 mağlup olan Bursaspor’da eksikler çoğalıyor. Covid-19 testi pozitif çıkan 8 futbolcusuna, 4 de sakat oyuncusu eklenince 12 eksikle Giresun’a giden ve altyapısından 9 futbolcusunu kadroya dahil eden yeşil-beyazlılara, iki kötü haber daha geldi. Giresunspor maçının 6. dakikasında sakatlanan ve oyundan çıkan İsmail Can Çavuşluk’un yanısıra mücadelenin 61. dakikasında sarı kart gören Özer Hurmacı, cezalı duruma düştü. Ligin 21. haftasında oynanacak Tuzlaspor maçında takımını yalnız bırakacak olan tecrübeli futbolcu ile birlikte Bursaspor’da eksik sayısı bir hayli fazlalaştı. Teknik Direktör Mustafa Er’in, kadro planlaması yaparken yine oldukça zorlanacağı görülüyor. (iha)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA