reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

17 YAŞINDAKİ KIZINA FUHUŞ YAPTIRAN BABASINI ÖĞRENEN ANNE, EŞİNİ BIÇAKLADI

17 YAŞINDAKİ KIZINA FUHUŞ YAPTIRAN BABASINI ÖĞRENEN ANNE, EŞİNİ BIÇAKLADI
Bu haber 11 Ocak 2021 - 10:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İstanbul’da polise gelen bıçakla yaralama ihbarının arkasından akıl almaz bir olay çıktı. 17 yaşındaki öz kızına fuhuş yaptıran adam, bunu öğrenen eşi tarafından bıçaklandı…

İstanbul’da hem mide bulandıran hem de korkunç bir olay yaşandı. “Böyle baba mı olur!” dedirten olay duyanları isyan ettirdi. Kibariye G. (36) ile Zafer G. (43) çiftinin 14 yaşında oğlu, 17 yaşında kızı vardı. İddiaya göre; baba kızının para karşılığında erkeklerle birlikte olmasını sağlıyordu.

Sabah’ın haberine göre, e, çocuk yaşadıklarını annesine anlattı. Anne, yastığının altına sakladığı bıçakla, uyumasını beklediği Zafer G.’ye saldırdı. Ardından da kendisini öldürmeye çalıştı. Olaydan yaralı kurtulan çift, tedaviye alındı. Tutuklanan Kibariye G. hakkında 25 yıl hapis talep edildi.(inthbr)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA