reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BEBKA’DAN 10 PROJEYE DESTEK

BEBKA’DAN 10 PROJEYE DESTEK
Bu haber 26 Kasım 2020 - 13:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA)tarafından, bölgedeki kurum/kuruluşların yenilik ve verimlilik, girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi, kırsal kalkınma ve turizm tanıtım yerel kalkınma fırsatları alanlarında eğitim ve danışmanlık ihtiyaçlarının karşılamaya yönelik yürütülen Teknik Destek Programında 10 proje daha başarılı bulundu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda faaliyet gösteren BEBKAtarafından,12 Mart’ta ilan edilenve toplam bütçesi 2.300.000 TL olan 2020 Yılı Teknik Destek Programına Eylül-Ekim döneminde sunulan başvurulara ilişkin değerlendirme işlemleri sona erdi.

BEBKAtarafındangerçekleştirilen değerlendirme sonucunda, 2020 Yılı Teknik Destek ProgramıEylül-Ekim dönemindeyapılan 39 başvurudan 10 adet teknik destek talebi başarılı bulundu. Bu sonuçla birlikte programa 2020 yılı içerisindeyapılan 109 başvurudan 43 tanesiteknik destek almaya hakkazandı.

Program kapsamında, proje başına 75 bin TL’ye kadar %100 oranında destek verilecek, başvuru sahibine doğrudan bir ödeme yapılmayıp, talep edilen teknik destekAjans tarafından veya hizmet alımıyoluyla sağlanacak.

2020 Yılı Teknik Destek Programı 30 Ekim 2020 tarihi itibarı ile sona erdi ve tüm teknik destek başvuruları içindeğerlendirme süreci tamamlandı. Program kapsamında destek almaya hak kazanan projelerin listesine www.bebka.org.tr adresinden ulaşılabilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA