reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

ÖVGÜLERE SİNİRLENDİ DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

ÖVGÜLERE SİNİRLENDİ DEMEDİĞİNİ BIRAKMADI
Bu haber 17 Kasım 2020 - 11:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Netflix’in yeni dizisi Bir Başkadır’ın başrolünde olan Öykü Karayel’in oyunculuğunun övülmesi Nihal Yalçın’ı kızdırdı.

Netflix’te geçtiğimiz yıl çekilen Bir Başkadır dizisi şimdilerde yayıma girdi ve yayımlandığı ilk günden beri herkesin beğenisini topladı. Sosyal medyanın da konusu Bir Başkadır haline geldi ve yorumlar aktı. Özellikle dizinin başrollerinden Öykü Karayel oyunculuğuyla mest etti.

Bir Başkadır dizisinin yıldızı Öykü Karayel'i övenlere Nihal Yalçın'dan olay sözler

‘Meryem’ karakterine hayat veren Öykü Karayel’in oyunculuğu herkesi etkisi altına aldı. Sosyal medya platformu Twitter’da da kullanıcılar Karayel hakkında övgü dolu yorumlarda bulundu.

‘Meryem’ karakteri için ilk düşünülen isimlerden biri olan Nihal Yalçın ise, Öykü Karayel’in oyunculuğunu övenlere tepki gösterdi. Yalçın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları yazdı:

Bir Başkadır dizisinin yıldızı Öykü Karayel'i övenlere Nihal Yalçın'dan olay sözler

“Çok gaza geliyorsunuz, birbirinizi etkiliyorsunuz. Görüyorum buradan hep. Ne ara hepiniz dizi yorumcusu oldunuz be? Oyunculuk falan övüyorsunuz bir de, böyle karnıma ağrılar giriyor. Bazı konularda benim cehaletimin görüldüğü kadar görüyorum cehaletinizi. Hadi ona cehalet demeyeyim de kendinizi bilmezliğinizi diyeyim.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA