reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KARACABEY BELEDİYESPOR VOLEYBOLDA FARKI AÇIYOR

KARACABEY BELEDİYESPOR VOLEYBOLDA FARKI AÇIYOR
Bu haber 17 Kasım 2020 - 14:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Belediyespor Voleybol Takımı, galibiyet serisine bu hafta da devam etti.

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Karacabey Belediyespor, bu hafta Karacabey Atatürk Spor Salonu’nda ağırladığı Aydın Büyükşehir Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, liderlik koltuğundaki yerini korudu.

Karacabey’i en iyi şekilde temsil edeceğiz

Galibiyet serisine 6. haftayı da dahil eden Karacabey Belediyespor’daAntrenör Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada,“Oyuncularımı tek tek kutluyorum.Harika mücadele ettiler.Bundan sonraki maçlarda da Karacabey’i en iyi şekilde temsil edeceğiz.Diğer maçlarımıza da kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı ve Belediyespor Onursal Başkanı Ali Özkanda galibiyet sonrası teknik kadro vesporcuları tebrik ederek, voleybol takımını ilçeye yaşattığı sevinçten ötürü tebrik etti.

Öte yandan, Karacabey Belediyespor’unönümüzdeki maçta karşılaşacağı Kütahya Simav Şeref Koleji Spor karşılaşmasının,Covid-19 tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe alındığı duyuruldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA