reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

KAÇAK YAPILAR TEK TEK YIKILIYOR

KAÇAK YAPILAR TEK TEK YIKILIYOR
Bu haber 12 Kasım 2020 - 12:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Osmangazi Belediyesi, Soğukpınar Mahallesi’nde inşaat aşamasındaki 3 katlı kaçak evi yıktı.

Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Ruhsata aykırı olan ve kent estetiğini bozan yapılara izin vermeyen Yapı Kontrol Müdürlüğüe Ekipleri, Uludağ eteklerinde yer alan Soğukpınar Mahallesi’nde kaçak olduğu belirlenen bir evi yıkmak için çalışma başlattı.  Yasal işlemleri tamamlanan ve hakkında yıkım kararı alınan inşaat aşamasındaki 3 katlı binayı yıkmak için sabah erken saatlerde bölgeye giden ekipler, iş makinesi ile binanın yıkımını gerçekleştirdi. Jandarma ekiplerinin güvenlik tedbiri aldığı yıkımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, kaçağa asla izin vermeyeceklerini belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA