reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

HAZAL GÖZ GÖRE GÖRE ÖLÜME GİTMİŞ

HAZAL GÖZ GÖRE GÖRE ÖLÜME GİTMİŞ
Bu haber 21 Ekim 2020 - 10:38 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Hazal Tektaş’ın son mesajları ortaya çıktı! Göz göre göre ölüme gitmiş

Hazal Tektaş'ın son mesajları ortaya çıktı! Göz göre göre ölüme gitmiş

İstanbul Esenler’de yol artasında katledilen 19 yaşındaki Hazal Tektaş’ın, Mehmet Ali Atış tarafından defalarca tehdit edildiği ortaya çıktı. Hazal’ın arkadaşı Beste T., katilin bir süre önce Hazal’ı zorla alıkoyduğunu açıklayıp Hazal’ın mesalarını yayınladı.

Hazal Tektaş'ın son mesajları ortaya çıktı! Göz göre göre ölüme gitmiş

Esenler Otogarı yolunda katledilen Hazal Tektaş’ın, Mehmet Ali Atış tarafından defalarca tehdit edildiği ortaya çıktı. Hazal’ın cinayete kurban gitmesinin ardından yakın arkadaşı Beste T., Hazal’ın ölümünden bir süre önce katil zanlısı tarafından alıkonulduğunu ve arkadaşının kendisine attığı mesajları gösterdi. İşte Türkiye’nin konuştuğu Hazal Tektaş cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri…

19 yaşında cinayete kurban giden Hazal Tektaş’ın yakın arkadaşı Beste T., genç kadının ölümünün ardından konuştu. Beste T. arkadaşının uzunca bir süredir tehdit edildiğini ifade ederken 18 yaşındaki Mehmet Ali Atış’ın Hazal’ı, cinayetten önce bir yerde alıkoyduğunu belirten mesajları ortaya çıkarttı.

‘Seni seviyorum benim olacaksın’

Katil Akış’ın Hazal’a sürekli ‘Seni unutamıyorum, benim olacaksın’ dediği Hazal’ın a karşılığında ‘Ben seni sevmiyorum, peşimi bırak’ diyerek tepkiler verdiği ortaya çıktı.

Defalarca tehdit etti: O çocuk yine geldi!

Hazal Tektaş’ın arkadaşının gün yüzüne çıkarttığı mesajlarda, genç kızın “O çocuk (Mehmet) vardı ya, yine geldi. Silahla beni alıp götürdü, bir yere kilitledi. Polise haber verdim, yakalandı” mesajını attığı görüldü.

Hazal Tektaş'ın son mesajları ortaya çıktı! Göz göre göre ölüme gitmiş

Ayrıca Hazal’ın defalarca Mehmet Ali Atış tarafından tehditlere maruz kaldığı ancak ailesine zarar gelmesinden korktuğu bildirildi. Beste T., Hazal’ın mesajlarıyla birlikte zanlı hakkında şikayetçi olduğunu söyledi.

Ailesi için korkuyordu

Beste T. şöyle devam etti: “O katil en son Hazal’a ya beni öldür ya da benim ol demişti. Şimdi hem kendini hem Hazal’ı öldürdü. Daha önce de Hazal’ı zorla bir pansiyona götürmeye çalışmıştı.”

Hazal Tektaş'ın son mesajları ortaya çıktı! Göz göre göre ölüme gitmiş

“Orada silahla korkutmuştu. Hazal şikâyetçi olduğunu yazmıştı bana. Defalarca Hazal’ı kaçırmaya çalıştı.”

“Sürekli taciz, tehdit ediyordu. O yüzden sürekli telefon numarasını değiştirirdi.”

Gerçekten çok güçlü ve cesur bir kızdı. Sürekli ailesiyle, annesiyle tehdit edildi. Kendisinden çok ailesine bir şey olmasından korktu…”

int.hbr

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA