reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

İZNİK’TE YEREL KALKINMAYA YÜZDE 100 HİBE DESTEĞİ

İZNİK’TE YEREL KALKINMAYA YÜZDE 100 HİBE DESTEĞİ
Bu haber 13 Aralık 2022 - 13:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İznik Belediyesi IPARD II programı çerçevesinde kurduğu Yerel Eylem Grubu Derneği ile yüzde 100 hibe desteği kazandı.

Kazanılan destek yerel kalkınma stratejilerine yönelik yapılacak faaliyetlerde kullanılacak.

Bu doğrultuda gerçekleşen sözleşme töreninde imzalar İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ve TKDK Bursa İl Koordinatörü Bilal Tunç arasında imzalandı. Törende ayrıca Belediye Meclis Üyesi Zeliha Peşte, Yerel Eylem Grubu Derneği Başkanı ve İznik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ahmet Kaya, dernek yönetimi ve belediye yetkilileri de hazır bulundu. İlk aşamada yerel kalkınma stratejilerine yönelik hazırlanan faaliyet programındaki başlıklar program doğrultusunda yüzde 100 hibe desteği alacak. Programın ilk aşaması 9 ay sürecek.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Avrupa Birliği Projeleri, kamu kurum ve kuruluşlarımızın desteklerinden ilçemizi maksimum düzeyde faydalandırmak için ekiplerimizle tüm adımları atıyoruz. Bu çerçevede da IPARD II programından ilçemizin yerel kalkınma önceliklerine yönelik yapacağımız faaliyetler için yüzde 100 bir hibe desteği daha kazandık. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA