reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

İMSİAD ÜYELERİ NEFES DAĞYENİCE’Yİ GEZDİ

İMSİAD ÜYELERİ NEFES DAĞYENİCE’Yİ GEZDİ
Bu haber 04 Aralık 2023 - 10:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İş İnsanları Derneği (İMSİAD) tarafından, üyeleri arasındaki ticari sosyalleşmeyi artırmak, inşaat sektörüne üretim yapan yerli sanayicilerimizi ve yeniliklerini tanıtmak için organize edilen Sanayici-Müteahhit Buluşması, EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir ortaklığındaki Nefes Dağyenice’de gerçekleştirildi.

EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İş İnsanları Derneği’nin (İMSİAD), “Müteahhit – Sanayici Buluşmaları” kapsamında firmasının çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Nurcan Özdemir’in ortaklığındaki Nefes Dağyenice’de gerçekleştirilen toplantıda, yalıtım alanında dünya çapında ürünleri ve yatırımları ile hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini anlatan Nurcan Özdemir, ziyaretlerinden dolayı İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Nurcan Özdemir’in konuşmasının ardından EPSA Yalıtım Genel Müdürü Ümit Yalım ise, ürün gamları ve özellikleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Daha sonra söz alan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Demir ise sözlerine misafirperverliklerinden dolayı Nurcan Özdemir ve ekibine teşekkür ederek başladı. İMSİAD Yönetimi olarak hep birlikte sektörlerinin her alandaki gelişimi için çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Şeref Demir, “Üyemiz Nurcan Özdemir’in hem inşaat malzemesi üretimi, hem de turizm alanındaki başarılı yatırımlarından gurur duyduk, takdir ettik. İnşaat sektörünün daha da gelişmesi için İMSİAD olarak yenilikleri takip ediyoruz ve üyelerimizle buluşturmaya özen gösteriyoruz. İnşaat sektöründe yerli ürünlerimizin daha fazla kullanılması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmayı da sürdüreceğiz. Sektörümüz tüm dünyada yaşanan resesyondan dolayı sıkıntılı bir süreçten geçiyor ancak Bursamızın ve siz değerli üyelerimizin tecrübeleri ile bu süreçten güçlenerek çıkacağımıza inanıyoruz. Burada her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde sorunları doğru tespit ederek ve çözüm önerilerimiz noktasında doğru reaksiyonlar sergilememiz önemli. Bunun için de, 6,7 milyon riskli yapının olduğu ülkemizde büyük projelere birlikte girmemiz ve halka arz gibi finansal seçenekleri birlikte masaya yatırmamız gerekiyor. İnanıyoruz ki, büyük projeleri birlikte gerçekleştirecek tecrübeye ve güce sahibiz. Sektörümüz ve ülkemizin geleceğine katkı koyabilmek adına bu çabalarımız meyvelerini gösterecektir” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA