reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

ALTINI OLANLAR DİKKAT!

ALTINI OLANLAR DİKKAT!
Bu haber 28 Haziran 2021 - 11:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ons altın fiyatı bu sabah 21 Haziran’dan bu yana görülen en düşük seviye olan 1770 dolar/onsa kadar geriledi. Gram altın ise 500 lira sınırında dalgalanıyor. İşte piyasalarda son durum…

İç piyasada gram altın 501 liradan, çeyrek altın 820 liradan, Cumhuriyet altını da 3.375 liradan işlem görüyor. Peki altın fiyatlarında yaşanan bu dalgalanma için konunun uzmanları ne diyor? İşte cevabı…

Spot altın fiyatı bu sabah 21 Haziran’dan bu yana görülen en düşük seviye olan 1770 dolar/onsa kadar geriledi. Şu sıralarda ise Cuma gününe göre yatay bir seyir ile 1780 dolar/ons civarında işlem görüyor.

Analistler, Fed’in varlık alımları ve faiz konusunda nasıl bir adım atacağı konusunda belirsizliğin devam ettiği ortamda altın fiyatının da yön bulmakta zorlandığına işaret ediyorlar.

Fed’in para politikasının yönüne ilişkin daha net bir beklenti oluşana kadar spot altın fiyatının 1760-1800 dolar/ons aralığında salınımını devam ettirmesi bekleniyor.

IKON Menkul tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı: “Gram altın 492 seviyesinden aldığı destekle 502.74’e kadar yükseldi. Yükselişin devamında 508 ve 519.24 direnç olarak takip edilebilir.

Geri çekilmelerde ise 492 tekrardan önemli destek oluşturabilir. 492 seviyesinin kırılması ve altı fiyatlamalarda ise TL lehine işlemler hız kazanabilir, bu durumda da 483 ve 472 destek olarak izlenebilir.”

Kaynak: Milliyet / Uzmanpara

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA