reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

Şeherli’den kapı kapı esnaf ziyareti

Şeherli’den kapı kapı esnaf ziyareti
Bu haber 07 Mart 2024 - 10:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 

HEDEF 31 MART’A KADAR OSMANGAZİ’DE ÇALMADIK KAPI, ULAŞMADIK GÖNÜL BIRAKMAMAK

 

 

AK Parti Osmangazi Belediye Meclis Üyesi adayı Yalçın Şeherli, ilçede esnafı ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle de buluşan ve esnafı ziyaret ederek kendilerine ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Şeherli, “Türkiye Yüzyılı’ ideali için hem Büyükşehir Belediyesi hem de Osmangazi Belediyesi büyük bir hizmet seferberliği yürütüyor ve yeni hedeflere ulaşabilmek adına çaba göstermeye devam ediyoruz” dedi.

 

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ve yönetiminin onayıyla meclis üyesi adaylığının gerçekleştiğini söyleyen Yalçın Şeherli, Osmangazi için kapı kapı dolaşıp, milletin gönlüne gireceklerini ifade etti. Şeherli, ilçede hayata geçirilen Gönül Belediyeciliği çalışmalarıyla Osmangazi’deki her kesimden insanın takdirini toplayan Osmangazi Belediyesi ve AK Parti teşkilatlarının yeni bir zafere imza atacağını ileri sürdü.  Şeherli, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları çerçevesindeki ziyaretlerini yoğun şekilde sürdürüyor.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA