reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

BAŞKAN ALİNUR AKTAŞ MUDANYA ÜNİVERSİTESİ’NDE

BAŞKAN ALİNUR AKTAŞ MUDANYA ÜNİVERSİTESİ’NDE
Bu haber 07 Mart 2024 - 16:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Mudanya Üniversitesinde ‘Tecrübe Konuşuyor’ programına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni dönemde gençlerle ilgili projelerini anlattı ve öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

 Mudanya Üniversitesinin başarı hikayeleriyle fark yaratan isimleri öğrencileri ile buluşturduğu Tecrübe Konuşuyor programının dödüncü konuğu Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş oldu. Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, Mudanya Üniversitesi Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, hocalar ve öğrencilerin katıldığı programın moderatörlüğünü Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Mollasalih yaptı.

BİNGÖL: BAŞKAN AKTAŞ MUDANYA ÜNİVERSİTESİNE SAHİP ÇIKTI

Programın açılışında konuşan Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, Mudanya Üniversitesi daha inşaat halindeyken Başkan Alinur Aktaş’ı ziyaret ettiklerini belirterek, “Daha sonra kendisi bütün ekibiyle üniversite inşaatımıza geldi. ‘Burası benim üniversitem. Elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım’ dedi. Dediklerini de yaptı. Alt yapı, yol ve ulaşım konusunda büyük destek verdi. Başlangıçtan bugüne kadar üniversitemize sahip çıktı.

Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

AKTAŞ: BİR YİĞİT ADAM ZORU BAŞARDI

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Mudanya Üniversitesi öğrencileri ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Mudanya Üniversitesini kendi üniversitem gibi gördüm. Bursa vakıf üniversitesi anlamında çok geride kalmıştı. Bir yiğit adam çıktı ve ben üniversite kuracağım dedi. Bir zora kalkıştı ve başardı. Bu nedenle Gıyasettin Bingöl’ü tebrik ediyorum. Bu üniversitenin kentimize, ülkemize ışık tutacağına eminim” diye konuştu.

Gençlerle samimi bir ortamda sohbet ede Başkan Aktaş, hayat hikayesini, bugünlere nasıl geldiğini anlattı. Gençlere tavsiyelerde de bulunan Aktaş, şunları söyledi:

“Sizler pırıl pırılsınız. Kaygılarınız olabilir. Bir baba olarak hissettiklerinizi biliyorum. Ama kendinize, ülkenize, üniversitenize güvenin. Bir heyecanınız varsa başarmamanız için bir neden yok. Çok güzel bir ülkede yaşıyoruz. Bu ülkenin sizlere ihtiyacı var. Çok nezih bir ortamda eğitim görüyorsunuz. Bunun kıymetini bilin ve zamanınızı boşa harcamayın. Heybenizi bilgiyle doldurun. Kendinize yükleme yapın. Yabancı dil işini mutlaka halledin. Staj dönemlerinizi dolu dolu geçirin. Türkiye gelişime açık bir ülke, büyük bir pazar var. Bunu iyi değerlendirin. Şehrinize, ülkenize dair ilginiz ve söyleyecek sözünüz olsun.”

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Aktaş, gelecek dönemde gençlerle ilgili projelerini de anlattı. Programın sonunda Başkan Aktaş’a Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl ve Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz tarafından plaket ve çiçek verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA