reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

ESNAF ZİYARETİNDE BAŞKANI ALİ ÖZKAN’A YOĞUN İLGİ

ESNAF ZİYARETİNDE BAŞKANI ALİ ÖZKAN’A YOĞUN İLGİ
Bu haber 19 Şubat 2024 - 14:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Karacabey Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, geçtiğimiz günlerde ilçe genelindeki esnafları ziyaret etti.

Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Gültekin Saygısever, MHP İlçe Başkanı Ahat Şanlı, ilçe yönetimi ve meclis üyeleri de katıldı.

Ali Özkan ve beraberindekiler balık pazarında, salı günleri kurulan Ömer Matlı Kapalı Pazaryerindeki esnaf ile köylü pazarında, cuma ve cumartesi günleri kurulan halk pazarlarında da üretici ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Özkan ayrıca Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Süzen’i de ziyaret etti.

Vatandaşların önerilerini dinledi

Ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşlar, Başkan Özkan’a yoğun ilgi gösterdi. Özkan, gelen talepleri not alırken, vatandaşların önerilerini de dinledi.

Ziyaretler sırasında bazı esnaf ve vatandaşlar, Başkan Özkan ile hatıra fotoğrafı çektirirken, yapılan ziyaretlerin ardından ise değerlendirmelerde bulunuldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA