reklam
reklam

SON DAKİKA

7/24 Bursa – Yeni Nesil Habercilik
reklam

SAHNE YENİDEN BURSA ŞEHİR KOROSU’NUN

SAHNE YENİDEN BURSA ŞEHİR KOROSU’NUN
Bu haber 10 Ocak 2024 - 11:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen Bursa Şehir Korosu, ‘Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılına Merhaba’ sloganıyla bir kez daha sahne alıyor.

Cumhuriyetin 100. Yılına ithaf edilen Bursa Şehir Korosu Konseri, 15 Ocak 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Merinos AKKM Osmangazi Salonu’nda düzenlenecek. Bursa Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından Bursa Orkestra Şube Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirilen konserde, Bursa topraklarında yetişmiş ve Türk Sanat Müziğine emek veren 21 şef, 45 Türk Müziği Derneği, 200 korist ve 23 sazende Cumhuriyet döneminin en şanlı eserlerini seslendirecek. Ayrıca ‘Bir Kitap Biletin Olsun’ kampanyası için müzikseverlerden konsere gelirken, yanlarında bir kitap getirmeleri istendi. Toplanan kitaplar Hatay’da Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle UEDAŞ’ın kurmuş olduğu Gelişim Kampüsü Kütüphanesi’ne gönderilecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA